De JBL Quantum 360P Console Wireless-headset overtrof mijn verwachtingen. In het begin was ik sceptisch omdat het grotendeels van hard plastic leek te zijn gemaakt, maar na een tijdje gebruik merkte ik dat het zeer comfortabel was om te dragen en geen ongemak veroorzaakte, zelfs niet na langdurig gebruik. De draadloze vrijheid die de headset biedt, is verbluffend en dankzij de lange batterijduur kan ik hem urenlang gebruiken zonder op te laden. Het was gemakkelijk om verbinding te maken met mijn PlayStation 5, Xbox, pc of Mac met behulp van de meegeleverde dongle en het is ook compatibel met mijn mobiele telefoon en tablet via Bluetooth. Met de schakelaar op de headset kan ik eenvoudig schakelen tussen de dongle en Bluetooth-verbindingen en telefoontjes beantwoorden zonder de headset af te zetten. De afneembare microfoon is een geweldige functie en het microfoonvolume en de knop voor dempen kunnen eenvoudig worden bediend met de knoppen op de headset. Het geluid is een beetje zwaar op de bas, wat goed is voor gamen, maar niet zo helder voor muziek en echte stemmen. Mijn enige klacht is dat er te veel bas is en dat de instructies en website niet duidelijk zijn over de echte functionaliteit. Kortom, de JBL 360P Wireless Headset scoort goed op het gebied van kwaliteit, functies en prijs. Het is een stereohoofdtelefoon en het is onduidelijk of deze Sony Playstation 3D-audio ondersteunt, wat vreemd is voor een Playstation-specifiek apparaat. Er zijn veel meer premium gaming-headsets op de markt, maar de 360P is een gemakkelijke aanbeveling voor de meeste PS5-bezitters die een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke headset willen
Pluspunten
- comfortabel
- draadloze
- batterijduur